GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mayıs 2018 Salı 16:05

Lideri ziyaret etti, söz verdi: İzmir'in dağlarında çiçekler açacak

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Saha çalışmalarına başlayan Kalyoncu, “İzmir’in dağlarında çiçekler açacak. Cumhur İttifakı en yüksek oranda karşılık bulacak” dedi.

EGEDESONSÖZ-  Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir 1. Bölge birinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Prof. Dr. Hasan Kalyoncu çalışmalara hızlı başladı. Seçimde koordinasyonu sağlayacağı ofisin hazırlıklarını tamamlayan ve çalışma ekibini belirleyen Kalyoncu, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi genel merkezde ziyaret etti. Bahçeli’ye tesbih hediye eden Kalyoncu, daha sonra Alparslan Türkeş’in mezarına giderek başkentten ayrıldı.

Genel Başkan Bahçeli’ye çalışmalar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Kalyoncu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izini takip ederek İzmir’den harekete geçmek ve İzmir’in dağlarında yeniden çiçekler açtırmak İçin çalışıyoruz. Cumhur İttifakı’nın başarılı olması ve milletimizin bekası için liderimizin işaret ettiği doğrultuda alanlarda olacağız” dedi.

MHP’nin İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde çok yüksek bir potansiyele sahip olduğunu belirten Kalyoncu, “İl başkanlığımızın koordinasyonunda kısa sürede sahadaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ramazan ayında olmamızın da getirdiği nedenden dolayı iftar ve sahur programlarında vatandaşlarımızla kucaklaşacağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nın her şeyden önce vatan, millet ve devlet için önemli olduğunun altını çizen Kalyoncu, “Ne yazık ki son dönemlerde bu ittifakı kötüleyen yapılar ortaya çıktı. Seçim kararı alınmadan, sandık kurulmadan önce alınan bu birlikte yol yürüyüş birileri tarafından sabote edilmeye çalışılıyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de bahsettiği gibi bu girişimler bozgunculuktan ve vurgunculuktan öteye gidemez. Bu milleti kimse ayrıştıramaz, bölemez. Parçalamaya çalışanlar da hak ettiklerinin karşılığını sandıklarda görürler” dedi.