GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2022 Salı 22:02

Lidere Konak raporu!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Batur, ilçeye dair yapılanları parti liderine ayrıntılı bir rapor olarak sundu.

EGEDESONSÖZ – Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkan Batur, parti liderine Konak hakkında ayrıntılı bir rapor sundu. Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunan Batur, ilçe içerisinde yapışan çalışmaları anlattı.

Başkan Batur’un ziyarete ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:
Ülkemizi karanlıklardan aydınlığa taşıyacak olan Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP PM Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Ednan Arslan ile birlikte ziyaret ettim. Konak’ın daha yaşanabilir bir kent olması için yaptığımız çalışmaları aktardım.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, ülkemizi yeni bir siyaset anlayışıyla güçlendirip, ufkunu açacak olan dostlarımızla birlikte, iktidar yolunda emin adımlarla yürüyoruz.