GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ocak 2020 Perşembe 17:26

Lider Akşener’den Başkan Duran’a: Öyle hizmetler yap ki seni o makamda bir daha görelim!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Tire Belediye Başkanı Duran’ı makamında ziyaret etti ve “Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah öyle hizmetler yap ki gelecek seçimlerde çok daha vatandaşın sevgisini kazan ve o makamda seni bir daha görelim inşallah” dedi.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 4 günlük İzmir programına iktidar oldukları Tire’den start verdi.

Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti Lideri Akşener’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve yöneticiler eşlik etti.

- İYİ PARTİ’NİN LİDERİ’NDEN İZMİR’DE NET MESAJLAR: TÜRK BAYRAĞI’NIN YIRTILMASI ALÇAKLIKTIR!

ÖYLE HİZMETLER YAP Kİ SENİ O MAKAMDA BİR DAHA GÖRELİM!
Akşener burada yaptığı konuşmada Başkan Duran’a hitaben, “Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah öyle hizmetler yap ki gelecek seçimlerde çok daha vatandaşın sevgisini kazan ve o makamda seni bir daha görelim inşallah” dedi.

BAŞKAN DURAN’A: BAŞARIYA MAHKUM BİR ARKADAŞIMIZ, KARDEŞİMİZ
Akşener ayrıca, “İlk Tire’den başladık. Çünkü Atakan başkanın farklı bir özelliği de var, benim açımdan. Biz partiyi kurarken çok zorlandık. Ancak şimdi anlaşılıyor. Teşkilatları kurduk, ‘seçime giremeyecek’ dediler. O aşamada ‘siz teşkilatı kurar mısınız?’ dediğimizde birçok arkadaşımız haklı olarak ‘kızım öğretmen, oğlum şurada, kendim esnafım, maliyeden denetmen gelir’ dediler. Bu duyguya saygı duyuyorum. Korku saygı duyulacak bir şeydir. Ama umut gerekiyor. Bu umudu yeşerten biridir Atakan başkan… Allah nasip etti, Tireliler teveccüh gösterdi, seçildi. Başarıya mahkum bir arkadaşımız, kardeşimiz. En hızlı takip ettiğim kişilerden biridir. İnşallah başarılı olacaktır. Türkiye’de korku duvarını çatlatan ve yıkan biziz. Yolsuzluklardan şikayet edilen Türkiye’de ilçe belediyelerimiz var. Tire ve diğerlerinde olduğu gibi iktidarın boğaz sıkma eylemine rağmen tasarruf edip herhangi bir zorluğu aşarak hizmet etmeyi şiar edinecekler. Atakan da buna örnek olacak. Başarılı olacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.