GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
14 Ocak 2018 Pazar 12:51

Levent Gültekin, İzmirlilerle buluştu

D&R İzmir Park, D&R Live Etkinlikleri kapsamında gazeteci-yazar Levent Gültekin'i ağırladı.

Levent Gültekin, Kasım ayında 15'inci baskısını yayınladığı son kitabı 'İdeolojik Mahalleden Türkiye'ye Onurlu Çıkış' ile okurlarının karşısında olmayı sürdürüyor. Üç yıldır internet sitesinde köşe yazılarını yayınlayan Gültekin, TV programlarına ve konferanslara katılmayı da sürdürüyor.

Önümüzdeki günlerde İzmir'de bir söyleşi düzenlemeyi düşündüklerini belirten Levent Gültekin, “Memleket biraz daha iyi olsun diye çalışıyoruz” dedi. Kendi deyimiyle eski mahallesinden çıkıp demokrat olan yazar, kitabında, yaşadığı bu süreçten yola çıkarak nasıl demokrat olunabileceğinin yollarını anlatıyor.

D&R İzmir Park'taki imza gününde hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Gültekin, düzenlenen etkinlikte okurlarının yönelttiği soruları cevapladı, kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen etkinliklerle İzmir Park Alışveriş Merkezi'ne renk katan İzmir Park D&R'ın yetkilileri, müzik ve edebiyat alanındaki sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı. (DHA)