GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
19 Aralık 2018 Çarşamba 12:22

Kurtlar Vadisi Konkordato: İzmir'den sponsor olmuştu ama...

Ege Bölgesi’nin mobilya devi olan, ülke genelinde faaliyet gösteren ve 2004 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin ana sponsorluğunu üstlenen Doğru Can Mobilya Uğur Dayanıklı Tüketim Malları ve Reklamcılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konkordato talebini mahkemeye iletti.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de ekonominin son dönemde kötüye gitmesi ticari hayatın olumsuz etkilenmesine yol açtı. Ülkenin pek çok ilinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan bazıları konkordato ilan ederken bazıları da iflas bayrağını çekti. Süreçte Ege Bölgesi’nde dev kuruluşlar bu kararlara şartlar gereği imza atmak zorunda kaldı.

2004 YILINDA KURTLAR VADİSİ ANA SPONSORUYDU
Son aşamada da İzmir’de önemli firmalar konkordato taleplerini mahkemeye iletti. Ege’nin ve Türkiye’nin mobilya devi olan, geçmiş yıllarda Kurtlar Vadisi, Güldür Güldür Şov, Poyraz Karayel gibi televizyon programları ve dizilerine sponsorluk yapman Doğru Can Mobilya Uğur Dayanıklı Tüketim Malları ve Reklamcılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konkordato ilan etti.

İZMİR’DEKİ MARKET DEVİ VE MANİSA’DAKİ SAĞLIK MERKEZİ DİKKAT ÇEKTİ!
Öte yandan market devi Ege Ekomar Alışveriş Merkezleri Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Defne Dış Ticaret ve Tarım Ürünleri A.Ş., Kilercioğlu Tarım ve Tohumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, AL-FA İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkoç Yem Sanayi Ticaret Limited Şirketi konkordato talebinde bulundu. Küçük ve orta ölçekte çok sayıda firma da aynı yöntemi seçerken, Manisa’da sağlık sektöründe hizmet veren Gediz Global Özel Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. - Beyaz Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic. Ltd. Şti - Sokrates Özel Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. ortaklığının da konkordato ilanı dikkat çekti.