GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Ocak 2021 Çarşamba 14:52

Kura sonrası açıklama: Başkanvekili Pehlivan’dan birlik mesajı

Mahkeme kararı sonrası ikinci kez yapılan Menemen Belediyesi Başkanvekilliği seçimini kazanan AK Partili Aydın Pehlivan “Yarından itibaren belediyemize geleceğiz. Hep birlikte Menemen Meclisi olarak 31-32 kişilik ekip olarak hep birlikte Menemeni yöneteceğiz, bir ve birlikte olacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Mahkeme kararı sonrası gündemden düşmeyen Menemen Belediyesi Başkanvekilliği Seçimi bugün yapılan kura ile tamamlandı.

AK BELEDİYECİLİĞİ MENEMEN İLE TANIŞTIRACAĞIZ
Kura ile belediye başkanvekili seçilen Aydın Pehlivan basın açıklaması yaptı. Pehlivan açıklamasında “En nihayetinde yasaların, kanunları tarif etmiş olduğu şekilde ilgili kura çekimini sonunda gerçekleştirebildik. Bu kura sonucunda da Allah bizlere nasip etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Belediyeciliği, Menemen’le tanıştırmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu konuyla ilgili de hepinizden, tüm teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Herkes geldi, gitti, emekleri çok büyük. Ben Menemen’in evladıyım. Bu konuyla ilgili biz, muhalefettik, layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Tüm Menemen halkının gözü önünde cereyan etti konular. Şu anda da Rabbim bize Menemen’i yönetmeyi, nasip etti. İnşallah çok iyi hizmetleri halkımızla buluşturacağız. Menemen’e hayırlı olsun” dedi.

MENEMEN'İ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Pehlivan mahkeme sürecinin hatırlatılması üzerine, “Biz kanunlarına, hukuka saygı duyan insanlarız. Türkiye Cumhuriyeti Devleri bir kanun devletidir. Bu konuyla ilgili ilerleyen süreçte mahkemenin vereceği kararlarda boynumuz kıldan incedir. Biz şu anda mahkemenin vermiş olduğu kararı icra ettik. Bunu yapabilmek adına hepiniz yoruldunuz. Yarından itibaren belediyemize geleceğiz. Hep birlikte Menemen Meclisi olarak 31-32 kişilik ekip olarak hep birlikte Menemeni yöneteceğiz, bir ve birlikte olacağız” diye konuştu.