GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
28 Ağustos 2016 Pazar 12:31

Kültürpark'ta sağlık dolu fuar!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı eğlenceli olduğu kadar sağlıklı etkinlikleri ile de göz dolduruyor. Yoga ve zumba etkinlikleri ile ziyaretçiler, Kültürpark’ın temiz havası ve yeşillikleri içinde spor yapma keyfi yaşıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, yoga ve zumba ile sağlıklı yaşam etkinliklerini de bünyesinde barındırıyor.

İzmir Yoga sponsorluğunda, profesyonel eğitmenler eşliğinde düzenlenen Yoga etkinliği 27 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında 17.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Genç, yaşlı her yaştan kadın ve erkeğe açık olan etkinlik, İsmet İnönü Sanat Merkezi yanı çim alanda ziyaretçileri bekliyor. “Herkes yoga yapabilir” motivasyonu ile yola çıkan İzmir Yoga eğitmenleri, ücretsiz derslerde katılımcılara yoganın bedensel ve zihinsel sağlığa sağladığı faydayı göstermeye, yoganın uluslararası kabul edilmiş bütünsel ve birleştirici etkisini yansıtmayı hedefliyor.

Hareketli müziklerle dans ve aerobiği birleştiren zumba ile ziyaretçiler, eğlenerek hareketli yaşama adım atacak. İsmet İnönü Sanat Merkezi yanı çim alanda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürlüğü hocaları eşliğinde kalori yakacak ziyaretçiler, Kültürpark’ın temiz havasının yanı sıra yeşil alanında da spor yapma keyfini yaşayacak. Sağlıklı yaşam için zumba etkinliği, 4 Eylül’e kadar her gün 18.00-19.00 saatleri arasında olacak. Etkinlik, kadın ve erkek ayrımı olmaksızın her yaşa uygun ziyaretçiye ücretsiz olarak gerçekleşiyor.