GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Ağustos 2017 Salı 18:06

Kukla Tiyatrosu çocuklarla Özdilek’te buluşuyor

İzmir Özdilek AVM, minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere Ağustos ayında da ara vermeden devam ediyor.

İzmir Özdilek AVM, minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere Ağustos ayında da ara vermeden devam ediyor.Ağustos ayı boyunca her Cumartesi Tiyatro Bisiklet firması tarafından sunulacak olan Kukla Tiyatroları eğitici ve eğlendirici gösterileriyle çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

05 Ağustos tarihinde “Maymun Arkadaşım”, 12 Ağustos tarihinde “Canan Teyze Kurabiye Yapıyor”,  19 Ağustos tarihinde “Çöpümüzü Çöpe Atalım” , 26 Ağustos tarihinde “Kedinin Evi” adlı Kukla Tiyatroları etkinlikleri Özdilek İzmir AVM ’de minik izleyicilerinin beğenisine sunuluyor.  Kukla Tiyatrosu etkinliğinde sergilenecek olan her oyun çocukları eğlendirirken bilgilendirmeyi amaçlıyor.  Tiyatro etkinliğine katılan çocuklara etkinlik sonunda içerisinde 1 oyun yüklü Star Park oyun kartı dağıtılarak çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanıyor.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM,  Kukla Tiyatrosu etkinliklerinde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm minik misafirlerini bekliyor olacak.