GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
6 Nisan 2021 Salı 12:49

Kubilay Aka, 'Çukur' dizisine veda etti

Show TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen 'Çukur' dizisi, dün 123. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Mayıs sonunda final yapacak olan 'Çukur'da Celasun karakteri, saldırıya uğradı. Böylece dört sezondur kadrosunda yer aldığı diziden ayrılan Kubilay Aka, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı 'Çukur' dizisi, 5 Nisan Pazartesi akşamı 123. bölümüyle ekranlara geldi.

'Çukur 'son bölümde; amca Cumali Koçovalı'nın Yamaç'a yardım ettiği için gözden çıkardığı Celasun, Karacan'ın kendisini ikna etmesiyle mahalleden ayrılmaya karar verdi. Ancak Celasun herkesle vedalaştıktan sonra arabasında iple boğularak öldürüldü. Bu sahnenin ardından dört sezondur dizide Celasun'a hayat veren Kubilay Aka, 'Çukurdan ayrıldı.

KUBİLAY AKA'DAN 'ÇUKUR'A VEDA PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Aka, "4 sene oldu dile kolay. Söylenecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle. Eyvallah Çukur. Hakkınız ödenmez" ifadelerini kullandı.