GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Temmuz 2020 Perşembe 14:05

Kritik toplantı ertelendi: Kurultay sonrası röntgen çekilecek

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın genel merkezden istediği büyük örgüt buluşması kurultay sonrasına ertelendi. Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun İzmir’de geniş kapsamlı toplantıyı seçimlerin ardından yapacak.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta gündemine gelen “büyük örgüt buluşması” ertelendi.  Partinin Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun önümüzdeki günlerde İzmir’e gelerek partililerle buluşacaktı. İki isim, son dönemde soruşturmalar ve yargı süreçleriyle gündeme gelen CHP’li belediye başkanları ve parti yöneticileriyle bir araya gelmeyi hedefliyordu.

İzmir İl Başkanlığı’yla yapılan görüşme sonrasında ziyaret ve toplantının kurultay sonrasına bırakılmasına karar verildi. Ay sonunda yapılacak kurultayın ardından parti üst yöneticileri İzmir’de daha önce İstanbul’da yapılanın benzeri olan fikir toplantılarını gerçekleştirecek. Geniş zamana yayılacak olan organizasyonda gruplar halinde görüşmeler ve kapalı toplantılar gerçekleştirilecek. Belediye başkanları, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve parti yöneticileri bu toplantılarda konuşmalar yapabilecek. Panellerde çıkan sonuç bildirgesine benzer kararlar alınarak uygulamaya geçirilecek.