GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Nisan 2020 Pazar 13:13

Korona günlerinde Soyer’den personele teşekkür: Hepsine yürekten alkış!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, günlüğünde sokağa çıkma yasağının ilk gününde yapılanlara ilişkin bilgiler verirken gün içinde yürütülecek faaliyetlere de değindi. Soyer ayrıca mesailerini aksatmadan çalışan personeli için de, “gibi herkesin endişesinin arttığı bir dönemde belediye çalışanları sizden aldıkları güçle, moralle görev yapıyor. Sokağa çıkma yasağının yoksunluğunu, söz verdiğimiz üzere sizlere en az hissettirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yürekten alkış” dedi.

EGEDESONSÖZ-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgını ile mücadele edildiği günlerde çalışmalarını, ‘başkanın günlüğü’ adı altında kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Bugünkü notlarında sokağa çıkma yasağının ikinci gününe dair bilgiler veren Başkan Soyer önceki günün de raporunu sundu. Belediyenin kurumsal faaliyetlerine dair veriler sunan  Soyer, personeline de teşekkür etti.

İşte o açıklama:

Sevgili İzmirliler, Hepinize evlerinizde güzel bir Pazar diliyorum. Dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ilk gününde 4 bin 497 personelimizle sizlerin hayatını kolaylaştırmak için görevdeydik. Kent Ekmek Fabrikası, ESHOT, İZSU, Eşrefpaşa Hastanesi, İzmir HİM ve aşevimizi ziyaret ederek çok kritik dönemde önemli görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ettim.

İzmirlilere sağlıklı damacana su ulaştıran İzmir Su fabrikamızın personel ve bayileri de tam kapasite ile çalıştı. Onlar da teşekkürü hak ediyor.

Hafta sonunu sokakta çalışarak geçiren, ekmek dağıtımında önemli rol üstlenen zabıta personelimiz bugün de çok yorulacak. Kent Ekmek fabrikasından çıkan ekmeği ilçe belediyeleri iş birliğiyle dağıtacaklar.

Ocak ayından bu yana dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren çevre sağlığı ekiplerimiz sokağa çıkma yasağı günlerinde de çalışmalarına ara vermedi. Onlara da yürekten alkış! Gördüğünüz gibi herkesin endişesinin arttığı bir dönemde belediye çalışanları sizden aldıkları güçle, moralle görev yapıyor.

Sokağa çıkma yasağının yoksunluğunu, söz verdiğimiz üzere sizlere en az hissettirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Sağlıkla kalın.