GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
13 Şubat 2021 Cumartesi 09:55

Korel'den 'üçüncü çocuk' açıklaması

Geçtiğimiz yıl mart ayında ikinci kez annelik duygusunu yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Korel, "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna "Olursa kabulümüz... Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber" yanıtını verdi.

Habertürk'ün haberine göre; Oyuncu Bergüzar Korel, dün akşam Etiler'de görüntülendi. Bir klinikte cilt bakımı yaptıran Korel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

38 yaşındaki oyuncu, "Cilt bakımı yaptırdım. Genelde evdeyim, şimdi de kendime biraz vakit ayırdım. Çok geç oldu, koştura koştura eve gidiyorum" dedi.

"ZAMAN ÇOK HIZLI AKIYOR"
Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali'nin doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Bergüzar Korel, "Ali, 10 yaşına girdi. Zaman çok hızlı akıyor, onun doğum gününde çok duygusal oluyorum" dedi.

"HAN ALİ'YE GÖRE DAHA YARAMAZ"
İkinci çocukları Han'ın, oğlu Ali'ye göre daha yaramaz olduğunu söyleyen Korel, şu şekilde konuştu:

Han yaramaz, çok hareketli. Ali'ye "Yapma" derdin dururdu. Ali küçükken sehpa üzerinden hiçbir şey kaldırmadı. Han alıyor, "Yapma" dediğinde gözünün içine bakarak fırlatıyor. Ali ile çok farklılar.

'ÜÇÜNCÜ ÇOCUK' AÇIKLAMASI
Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna "Olursa kabulümüz... Seve seve... Ben her zaman çok çocuklu, şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber" yanıtını verdi.

2009 YILINDA EVLENDİLER
2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali'yi 2010'da kucaklarına almıştı.

Korel ve Ergenç, geçtiğimiz yıl mart ayında Han'ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez anne-baba olmuştu.