GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Eylül 2018 Perşembe 12:09

Koray Avcı Kınık'ı coşturdu!

İzmir'in Kınık İlçesi'nde bu yıl 2 kez düzenlenen Hasat Festivali bütün hızıyla devam ediyor. Festivalin 4.gününde Kınıklılar Koray Avcı konseriyle coştu.

Delez yaşam Vadisinde Rekreasyon Alanı'na gelen Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve protokol üyeleri gençler ile buluştu. Kınık Öğretmenevinde Arıcılık Pekiştirme seminerinde Mazlum Selim Aksakal Kınıklı üreticilere arı yetiştirme va bal müretimi konusunda bilgiler verirken, Kınık Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezince açılan Arıcılık kursunu başarı ile bitiren üreticilere sertifikaları verildi Sertifika alan üreticilere Kınık Belediye Başkanı Arı kovanı hediye etti. Etkinlikte gençler ok atışı yaptı. Ardından  Grup Fourband gençlere şarkılarını söyledi.

KORAY AVCı KINIKLILARI COŞTURDU
Saat 21.30'da Cumhuriyet Meydanında Halk oyunları gösterilerinin ardından sahneye çıkan Koray Avcı 2 saat süren konseri boyunca yaklaşık 15 bin kişiye  unutulmaz bir gece yaşattı.Konser alanına sığmayan vatandaşlar çevre binaların çatılarına çıkıp konseri izledi. Konserinde Leylim Ley, Ringo Ringo Şişeler,Yaz Gazeteci Adaletin Bumu Dünya,Hangimiz Sevmedik,Yanımda Sen Olmayınca,Gittin Gideli ve buna benzer şarkılarını seslendirdi.

BAŞKAN DOĞRUER'DEN AVCI'YA KINIK GAZOZU
Şarkı aralarında 'Kınık' markalı maden suyunun Kınık'tan mı çıktığını soran Koray Avcı, maden suyunun Bursa Kınık'tan çıktığını öğrenince, Kınık'ta yiyecek ve içecek olarak bilinenin ne olduğunu sordu ? Seyircilerden Kınık Gazozu'nun meşhur olduğunu ifade ettiler.

Konser sonunda sahneye çıkan Kınık Belediye Başkanı sadık Doğruer Koray Avcı'ya çicek, plaket, Kınık Kilimi hediye ederken Kınık Gazozu ikram etti.