GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Şubat 2021 Salı 12:31

Kongreye sayılı günler kaldı... Erdoğan'ın İzmir programı belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Şubat'ta İzmir'de gerçekleştirilecek AK Parti İzmir İl Kongresi için geleceği İzmir'deki programı netleşmeye başladı. 12'de başlaması beklenen kongreye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonrasında depremzedeler için yapılacak konutların temel atma törenine katılacak.

EGEDESONSÖZ- İzmir'de kongre gerçekleştirmeye hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi'nde kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, kongreye katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da programı belli oldu.

22 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek kongrede AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin tek aday olarak seçime girmesine kesin gözü ile bakılırken, seçime sayılı günler kala AK Parti teşkilatı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILACAK
Kongrenin Halkapınar Spor Kompleksi'nde yapılacağının belli olmasının ardından salonda hazırlıklar başlarken, kongreye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 22 Şubat İzmir programı netleşmeye başladı. Edinilen bilgilere göre Erdoğan'ın kongre günü İzmir'e gelmesi beklenirken, İzmir depreminin ardından depremzedeler için yapılacak konutların temel atma törenine katılması bekleniyor.