GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Eylül 2024 Cuma 15:05

Konak Tramvayı‘nda o saatler için uyarı: Konak İskele’den sonra aktarma!

Halkapınar ve Fahrettin Altay arasında çalışan tramvayda Cuma ve cumartesi geceleri saat 23.45- 00.20 saatleri arasında üs geçit çalışması sebebiyle seferler Halkapınar ve Konak İskele durakları arasında yapılacak. İskele’den sonra ESHOT otobüsleri ile aktarma yapılacak.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in önemli ulaşım araçlarından birisi olan Halkapınar-Fahrettin Altay Tramvayında yapılan yaya üst geçit çalışmaları sebebiyle seferlerde belirli saatlerde aksaklıklar yaşanacağı bildirildi.

Tramİzmir’den yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Sayın Yolcularımız,

20.09.2024 Cumayı 21.09.2024 Cumartesiye ve 21.09.2024 Cumartesiyi 22.09.2024 Pazara bağlayan gece; İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştireceği Karataş yaya üst geçidi çalışmaları sebebiyle, Konak Tramvayı'nda 23:45-00:20 saatleri arasında seferlerimiz Halkapınar - Konak İskele durakları arasında yapılacaktır.

İlgili saat aralığında Halkapınar - Fahrettin Altay güzergâhında ESHOT otobüsleriyle ulaşım sağlanacaktır. Fahrettin Altay-Halkapınar seferleri, çalışmadan etkilenmeyecektir.

Seyahat planlarınız için İzmir Metro'yu, Karantina ve Karataş tramvay duraklarının yerine ise Mithatpaşa Caddesi üzerinden geçen ESHOT otobüslerini kullanabilirsiniz.”