GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Aralık 2019 Perşembe 13:45

Konak’ta muhalefetin adayı Karadağ: Kendimizi örgüte sunacağız!

Mevcut Başkan Gruşçu’ya rakip olmaya hazırlanan Ahmet Karadağ, “Delegasyon toplantısı yapacağız. Kendimizi örgüte sunacağız” dedi. Belediye Başkanı Batur ile yaptığı görüşmeye dair bilgi veren Karadağ, “Abdül Başkan doğal olarak başarı diledi. O bizim uygulamadaki başkanımız. Biz şu an yasamaya başkan seçeceğiz” diye konuştu.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde ilçe kongreleri noktasında hareketlilik başladı. İzmir’in kalbi olan Konak’ta her dönem hareketli yaşanan süreç 2019 yılında biraz daha sakin geçiyor.

İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile uyum içinde yeni döneme hazırlandığı kulislerde konuşuluyor.

İlçede muhalif kesimin adayının ise önceki dönemde Konak Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürüten Ahmet Karadağ olduğu belirtildi.

Grup Başkan Vekilliği yapan Karadağ’ın, Yalı Grubu olarak bilinen partililer ve Rıfat Nalbantoğlu tarafından desteklendiği iddia edildi.

Seçim ofisi tutan ve tura başlayan Karadağ’ın ilk duraklarından biri Konak Belediye Başkanı Batur oldu. Karadağ adaylığı üzerinden yaptığı açıklamada, “Delegasyon toplantısı yapacağız. Kendimizi örgüte sunacağız” dedi.

BATUR UYGULAMADAKİ BAŞKANIMIZ BİZ ŞU AN YASAMAYA BAŞKAN SEÇİYORUZ
Başkan Batur ile görüşmesi hakkında bilgi veren Karadağ, “Abdül Başkan doğal olarak başarı diledi. O bizim uygulamadaki başkanımız. Biz şu an yasamaya başkan seçeceğiz. Kim olursak olalım hiç fark etmez, seçilen Abdül Başkan ile CHP’nin başarısı için çalışacak. O da aynı görüşleri paylaştı. Örgütün vereceği karardır. ‘Örgüt kimi seçerse beraber çalışcağız’ görüşünü iletti” diye konuştu.