GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Ocak 2016 Cumartesi 10:21

Konak'ta minik yüreklerin yeni yıl coşkusu

Hayata geçirdiği projeler ve uzattığı sıcak dost eliyle yüzleri güldürmeye devam eden Konak Belediyesi, bu kez Konak Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerini sevindirdi. Düzenlenen yeni yıl kutlaması ile merkezde eğitim gören öğrenciler doyasıya eğlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikler öncesi öğrencilere Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce pilav ve ayran ikramı yapıldı. Yemeğin ardından çeşitli animasyon ve oyunlarla eğlencenin tadını çıkaran öğrenciler Şubadap Müzik Grubu’nun neşeli şarkıları eşliğinde bol bol dans etti. Öğretmen ve velilerin de yer aldığı kutlamada birbirinden eğlenceli şarkılarla gönüllerini müzikle dolduran engelli öğrencilerin neşesi yüzlerine yansıdı. Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin gecikmeli yeni yıl kutlamasının sürpriz konuğu ise Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş oldu. Öğrencileri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Pekdaş’a çocukların ilgisi de yoğundu. Sevgilerini sarılarak gösteren çocuklarla tek tek kucaklaşan Başkan Pekdaş, minik yüreklerin yeni yıl coşkusuna ve sevincine ortak oldu.

HEDİYELER PEKDAŞ’TAN
Yeni yıl eğlencesinde okulda eğitim gören öğrencilere armağanlar da verildi. Ayakkabı, çorap, atkı, eldiven ve bereden oluşan hediye paketlerini Başkan Pekdaş’ın elinden alan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Yeni yılın barış, huzur, mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Başkan Pekdaş, “Hep böyle yüzünüz gülsün, mutlu olun. Sizin mutluluğunuz bizim için çok önemli” dedi. Okul Müdürü Cengiz Teğiş de Başkan Pekdaş’a çocuklara eğlenceli, keyifli bir gün yaşattığı için teşekkür etti. Teğiş, toplumsal duyarlılığın artırılması ve özellikle özel sektörde engellilerin istihdamına yönelik çalışmaların artmasının en büyük arzuları olduğunu söyledi. Müdür Teğiş, desteklerinden ötürü Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a etkinlik sonunda çiçek takdim etti.