GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Haziran 2018 Salı 15:11

Konak Kızılayı'nın iftarına yoğun ilgi

Kızılay Konak Şubesi geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl Bayraklı’da düzenledi. İftara Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Kızılay Şube Başkanları, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum temsilcileri gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açık havada çimlerin üzerinde düzenlenen iftara katılan vatandaşlar sohbet ederek iftar saatini bekledi. İftar vaktinin gelmesi ile birlikte Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Bayraklı Kaymakamı Adem Aslan, Kızılay Konak Şube Başkanı Tekin Akkoyun ve şube başkanlarından oluşan protokol mensupları kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

İftardan sonra sunuculuğunu İzmirlilerin yakından tanıdığı Mikrop Hikmet’in yaptığı iftar programı başladı. Açılış konuşmasını Kızılay Konak Şube Başkanı Tekin Akkoyun yaptı.  Konuşmasında Kızılay’ın yaptığı çalışmaları anlatan Akkoyun şunları söyledi:
Geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızda Bayraklılı hemşehrilerimiz ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Kızılay bugüne kadar olduğu gibi şimdi de Dünya’nın 4 bir yanında yardıma muhtaçlara yardım etmeyi sürdürüyor. Bu camianın mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Her yıl Ramazan ayında yaptığımız erzak kolisi kampanyası sürüyor. Bayrama birkaç gün kala topladığımız yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.”

Başkan Tekin Akkoyun’un konuşmasından sonra sahne alan ilahi grubu da söylediği ilahiler ile izleyicilere duygu dolu dakikalar yaşattı. Gecenin sunucusu Mikrop Hikmet ise anlattığı yaşanmış hikayeler ile dinleyicilerin beğenisini kazandı. Son olarak sahneye çıkan semazenler ise yaptıkları gösteri ile başta çocuklar olmak üzere izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.