GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Eylül 2024 Pazar 08:59

Konak’ın arka sokaklarına doğal gaz müjdesi!

Konak Belediyesi ilçenin Zeytinlik bölgesine doğal göz götürülmesi için harekete geçti.

EGEDESONSÖZ – Konak Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk birleşimi 1 Ekim 2024 tarihinde Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İlçe adına önemli kararların alınacağı meclis toplantısında vatandaşların doğal gaz talebi de masaya yatırılacak. İlçenin Zeytinlik Mahallesi, Levent Mahallesi, Emirsultan Mahallesi, Güney Mahallesi ve Tınaztepe Mahallesi’ne doğal gaz götürülmesi için İzmirgaz’a taahhüt ve izinlerin verilmesi ile önerge meclis üyelerine sunulacak.

Konak Belediyesi geçtiğimiz aylarda Gültepe, Gürçeşme ve Beştepeler bölgelerine doğal gaz götürülmesi için meclisten yetki almıştı.

Gündem maddesi şu şekilde:

-İlçemiz sınırlarında bulunan Zeytinlik Mahallesi, Levent Mahallesi, Emirsultan Mahallesi, Güney Mahallesi ve Tınaztepe Mahallesi içerisinde yer alan muhtelif sokak/caddelerdeki doğalgaz taleplerinin karşılanabilmesi adına, İzmirgaz Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile koordineli bir şekilde gerekli teknik çalışmaların yapılarak, doğalgaz taleplerinin karşılanmasına yönelik gerekli taahhüt ve izinlerin verilmesi hk. (Özel Kalem Md.)