GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Eylül 2019 Perşembe 22:21

Konak’ın 5 yıllık planına meclisten onay!

Konak Belediyesi’nin 5 yıllık stratejik planına meclisten onay geldi. Belediye Başkanı Batur, şeffaf yöntemi vurgusu yaptı.

EGEDESONSÖZ- Konak Belediyesi, eylül ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Abdül Batur yönetiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. 

Belediyenin 2020-2024 yılları arasında uygulayacağı stratejik plan oy birliği ile kabul edildi. Başkan Batur, meclise gelen her bilgi talebini şefafflıkla yanıtlandığını belirterek ““Çekineceğimiz hiçbir şey yok; net bir şekilde belediyeyi yönetmeye çalışıyoruz. Herkese eşit mesafedeyiz. Yapacağımız çalışmalarla bunu Konaklı da zaman içinde daha iyi anlayacak. Konak’ı daha iyi noktalara getirmek için elbirliğiyle çalışacağız. Konak, yüzde 64 gibi bir oy oranıyla bize destek vermiş. Biz de buna layık olmaya çalışıyoruz. Partimizin ilkeleri ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Belirli bir disiplin içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

KONAK VE NARLIDERE’DE ORTAK PROJE
Batur, Narlıdere’de hayata geçirdiği “Nar Taneleri Eko Çiftlik ve Sosyal Yaşam Merkezi”nin Konak’ta da devam etmesi için sunduğu öneri meclis tarafından olumlu karşılandı. Engelsiz Yşam Köyü’nün Konak’ta hayata geçmesi için kısa sürede kolların sıvanacağı vurgulandı.

SODEM-SEN’E ÜYELİĞE ONAY
Mecliste, Konak Belediyesi’nin Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası’na (SODEM-SEN) üye olması talebi de kabul edildi.