GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:10

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde coşkulu ödül töreni

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı boyunca çeşitli proje ve başarılara imza atmış öğretmen ve öğrencilerin ödüllendirildiği tören büyük katılımla gerçekleştirildi. Törende konuşan Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, "Bizlere bu başarıları yaşatan değerli okul yöneticilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren değerli meslektaşlarımıza, projelerde görev alan ve komisyonlarda görev alarak eğitime katkı sunan değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve üniversitelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2018- 2019 Eğitim Öğretim ödül töreni  İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, şube müdürleri ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şube Müdürü Menderes Tunç “Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 136 Eğitim Kurumu 6000 öğretmen ve 70000 öğrenci ile büyük bir camiadır. Bütün gayretlerimiz öğrencilerimizien iyi şekilde yetiştir içindir. Her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da okullarımızda akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Özellikle ulusal ve ulusal arası başarılarıyla derece yapan öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.” dedi.

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek ise “Bizlere bu başarıları yaşatan değerli okul yöneticilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren değerli meslektaşlarımıza, projelerde görev alan ve komisyonlarda görev alarak eğitime katkı sunan değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve üniversitelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

500 ÖDÜL DAĞITILDI
Konak projesi ekibine, “Okullar Dostluk İçin Yarışıyor.” teması ile spor dalında etkinlikler yapan ekibe, Türkülerle Anadolu ekibine, Kısa Film ve Kadrajımdan İzmir Yarışması Ekibi ve Dereceye giren öğrencilere, Matematik Olimpiyatları Yarışması'nı hazırlayan öğretmenlere, dereceye giren öğrenci ve takımlara, Satranç Turnuvası’nı düzenleyen komisyon üyeleri ve dereceye giren öğrencilere, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nı düzenleyen komisyon üyeleri ve dereceye giren öğrencilere, Konak Projesi Pano yarışmasında dereceye giren okullarımıza ve Ulusal/Uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize plaket, madalya ve kupaları takdim edildi.Öğretmen ve öğrenci olarak toplam 500 adet ödül dağıtıldı.

Büyük katılımla gerçekleşen bu törende öğrenci ve öğretmenlerin heyecanları görülmeye değerdi. Şehit Fazıl Bey Ortaokulu öğrencileri müzik grubunun seslendirdikleri şarkılar ve Şehit ÖmerHalisdemir Anaokulu öğrencilerinin gösterileri katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Törenimiz öğrencilere verilen kitap hediye çeklerinin çekilişi ile son buldu. Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ödül Töreni’nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz.