GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Mart 2020 Çarşamba 13:28

Konak Belediyesi’nden ‘telefon dolandırıcılığı’ uyarısı!

Konak belediyesi, İzmirlilere ‘telefon dolandırıcılığı’ konusundan uyardı. Yapılan açıklamada; ‘Belediye Başkanımız Abdül Batur ve belediyemiz bürokratlarının isimlerini kullanan bazı kişi veya kişilerin ilçemizde faaliyet gösteren esnafımızı arayıp, yardım adı altında para istedikleri belirlenmiştir’ ifadelerine yer verildi.

EGEDESONSÖZ- Konak belediyesi’nden İzmirlilere ‘telefon dolandırıcılığı’ başkan ve bürokratların adı kullanılarak yardım adı altında yapılan para talebi konusunda İzmirlileri uyardı.

Konak Belediyesi’nin açıklaması şöyle:  Belediye Başkanımız Abdül Batur ve belediyemiz bürokratlarının isimlerini kullanan bazı kişi veya kişilerin ilçemizde faaliyet gösteren esnafımızı arayıp, yardım adı altında para istedikleri belirlenmiştir. Kurumumuz veya belediyemizde görevli kişilerin, herhangi bir kişi veya kurumdan bu yönde bir talepte bulunması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızdan bu kişi veya kişileri itibar etmemeleri, bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları ve benzer bir durumla karşılaşmaları halinde emniyet güçlerine bilgi vermeleri önemle duyurulur. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine kalkışan kişi veya kişilere yönelik hukuki süreç başlatılmıştır.