GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Eylül 2016 Cumartesi 10:41

Kocaoğlu 'yol arkadaşı'nı bırakmıyor: Hangi göreve gelecek?

Yaş haddinden emekli olan Eski Genel Sekreter’in bir belediye şirketinin yönetim kurulu başkanlığına ve 15 belediye şirketini koordine eden ekibin başına getirileceği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 2010 yılından bu yana Genel Sekreterlik görevini yürüten Pervin Şenel Genç 65 yaş haddi nedeniyle 10 Eylül 2016 tarihi itibariyle emekli oldu.

- BÜYÜKŞEHİR'DE BİR KUTLAMA BİR DE VEDA... 

Büyükşehir Belediyesi’nde dün yapılan bayramlaşma töreninde Pervin Şenel Genç için de özel bir veda merasimi yapılırken,  Başkan Aziz Kocaoğlu’nun ‘yol arkadaşını’ bırakmayacağı öğrenildi.

Başkan, Genç'i Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle ilgili görevlendirme kararı aldı. Kocaoğlu, Genç'i belediye şirketlerinden birinde yönetim kurulu başkanlığına getirecek. Aynı zamanda da 15 belediye şirketini koordine edecek ekibin başına da atayacak. Şirketlerdeki toplu sözleşme süreçlerinin sorumluluğu Genç'e verilecek.

464 GÜN TUTUKLU KALMIŞTI
Genç, altı yıllık görev süresi içinde sıkıntılı dönemler yaşadı. Genç, Ersu Hızır'ın açtığı davayı kazanması sonucu görevine geri dönmesi nedeniyle kısa bir süre Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosuna geri dönmek zorunda kaldı. Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyon sonrası açılan dava sürecinde de 464 gün tutuklu kalan Genç, bir süre de denetimli serbestlik kararı nedeniyle günlerini evinde geçirmek zorunda kaldı.