GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Mart 2018 Pazartesi 13:44

Kocaoğlu o ismi görevden aldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel’i görevden aldı. Yücel, ESHOT Genel Müdürlüğü’ne gönderildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun itfaiye daire başkanlığına yönelik başlattığı çalışma en üst kadroya sıçradı. Geçtiğimiz aylarda tfaiye Denetim ve Önleme Şube Müdürü Nizam Özen’i görevden alan Kocaoglu kez daire başkanını görevden aldı. Kurumda uzun yıllardır daire başkanı olarak çalışan Serdar Yücel, ESHOT Genel Müdürlüğü kadrosuna gönderildi. Norm kadroda daire başkanı olarak çalışan Yücel’in ESHOT’taki görevi ise henüz belli olmadı. Genel Müdür Raif Canbek’in inisiyatifi doğrultusunda bir göreve getirileceği belirtildi.

Değişim sonrası, Yücel’in yerine Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Şube Müdürü Ozan Yılmaz görevlendirildi. Yılmaz’dan boşalan göreve ise Murat Yenigül geldi.

Önceki operasyonda Nizam Özen’in yerine gelen Büyükşehir’den Yapı İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde görevli Makine Mühendisi Onur Turan ise müdür kadrosuna atandı.

Öte yandan ESHOT’ta uzun yıllardır İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı kadrosunu yürüten Balkan Göçmenleri Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu da emekliliğe sevk edildi.