GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Şubat 2016 Çarşamba 12:22

Kocaoğlu’ndan Dağ’a ‘Kiraz’ kontrası: Gölgesi görünen adamlar…

AK Parti Milletvekili Dağ, Twitter’dan paylaştığı fotoğrafla Kiraz’da çamurlu yollar nedeniyle öğrencilerin servis araçlarını itmek zorunda kaldıklarını göstererek Büyükşehir’i eleştirmişti. Kocaoğlu’ndan Dağ’a ‘gölge’ kontrası geldi.

EGEDESONSÖZ - İzmir’de AK Partili belediyelerle Büyükşehir Belediyesi arasındaki ‘ayrımcılık iddiaları’ tartışması bu kez Kiraz’da çekilen fotoğraflarla gündeme geldi.

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Doğancılar Köyü’nde çamura saplanan bir okul servisi ve okula yetişmek için aracı iten öğrencilerin fotoğrafını paylaşarak Büyükşehir Belediyesi’ni sert sözlerle eleştirdi.

Dağ’a yanıt Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan geldi. Başkan Kocaoğlu, Dağ’a Twitter’dan verdiği cevapta fotoğrafta gözüken gölgeler üzerinden gönderme yaptı ve “Fotoğrafta gölgesi görünen adamlar herhalde bel fıtığı… Bırakın böyle ucuz işleri… Komik oluyorsunuz” diye seslendi.



DAĞ DA TWITTER'DAN YANIT VERDİ 
Öte yandan Kocaoğlu'nun Twitter mesajlarına AK Parti İzmir Milletvekili Dağ'dan yanıt gecikmedi. Başkan'a yine Twitter üzerinden yanıt veren Dağ, "Kiraz'a kadar gitmişken köylere de gidin. Böylelikle yolların durumunu görür, belki çözüm üretmek zorunda kalırsınız. ‘Çamurlu yollarda okul servisini büyükler itseydi sorun çözülürdü’ yaklaşımı anlayışınızı bir kere daha gösterdi. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.