GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
25 Eylül 2024 Çarşamba 15:10

‘Kocam da Kocam’ şarkısıyla tanınmışlardı!

‘Kocam da Kocam’ şarkısıyla ünlenen Dora ile Ahmet Altınbaşak çiftinden kötü haber geldi. Ahmet Altınbaşak, eşiyle aralarında yaşanan duygusal çöküş sebebiyle boşanacaklarını açıkladı.

Son zamanlarda sosyal medyada popüler hale gelen 'Kocam daKocam' şarkısını birlikte seslendiren Dora ve Ahmet Altınbaşak çiftinden kötü haber geldi.

Çift, evliliklerini sonlandırmak için mahkemenin yolunu tuttu. Anlaşmalı olarak boşanmak isteyen Dora ve Ahmet Altınbaşak, yasal işlemleri başlattı.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Dava Ahmet Altınbaşak tarafından İstanbul Aile Mahkemesi’nde açıldı. Çocukları bulunmayan çiftin ayrılık gerekçesi de ortaya çıktı.

"BOŞANMAMIZA KARAR VERİLSİN"

Hürriyet'in haberine göre, Ahmet Altınbaşak, “Evlilik birliğimiz tekrar bir araya gelemeyeceğimiz derecede temelinden sarsılmış durumdadır. Eşimle medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşanmaya karşılıklı olarak karar verdik. Boşanmamıza karar verilsin” dedi.

Altınbaşak, mahkemeye bir de anlaşmalı boşanma protokolü sundu. Protokolde şu ifadelere yer verildi: “Çiftin evlilik birliğinden doğan herhangi bir mülkü bulunmamaktadır. Tarafların karşılıklı olarak birbirinden yoksulluk nafakası, maddi ve manevi tazminat, eşya talebi yoktur. Taraflar şahsi eşyalarını ayırmışlardır. Tarafların fiilen biten evliliğinin protokol çerçevesinde resmiyette de sonlandırılması için bu dava açılmıştır.”