GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
18 Mart 2021 Perşembe 14:44

Kobra Murat'ın peruksuz hali şoke etti

Kobra Murat adıyla bilinen şarkıcı, modacı Murat Divandiler'in sosyal medyada yayılan görüntüsü viral oldu. Katıldığı programda bir anda peruğunu çıkan Kobra Murat herkesi şaşırttı. Kobra Murat'ın peruksuz haliyle ilgili çok sayıda internet kullanıcısı ardı ardına paylaşımlarda bulundu.

Roman dünyasının en sevilen ve en rekli kişiliklerinden biri olan şarkıcı Kobra Murat, yıllar içinde verdiği kilolarla ve uzun saçlı imajıyla her dönem çok konuşulan isimler arasında yer alıyordu.

Giyimi ve saçıyla özellikle dikkat çeken Kobra Murat'ın, katıldığı bir programda aslında saçlarının peruk olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Lerzan Mutlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Lerzan'la Çok Mutlu programına katılan Kobra Murat, yanında eşinin de bulunduğu sırada bir anda kendisine ait sanılan saçların aslında peruk olduğunu gösterdi. Bu görüntüleri seyredenler ise en hafif tabiriyle büyük bir şok geçirdi.

Paylaşılmaya ve yayılmaya başlayan bu video sonrası sosyal medya kullanıcıları da yaşadıkları şoku paylaşmayı ihmal etmedi.