GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
15 Şubat 2016 Pazartesi 14:48

Kızılay Konak'ta Akkoyun güven tazeledi

Türk Kızılayı Konak Şubesi Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen genel kurulda yeni Yönetim Kurulu Üyeleri belirlendi.

Kızılay Konak Şube Merkezi Genel Kurulu'nda 3 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığ'ını sürdüren Tekin Akkoyun tekrar başkan seçildi. Kızılay Konak Şubesi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongrede yeni dönem için çalışmalara devam mesajları verildi.

 ‘Yeni projeler kapıda’

Tek listeyle gidilen ve Divan Başkanlığı'nı Ramazan Solmaz’ın yaptığı seçimin ardından Tekin Akkoyun üyelere görevine devam etmesini destekledikleri için bir teşekkür konuşması yaptı. Akkoyun “Geçtiğimiz dönemde sizlerin desteği ile başarılı projelere imza attık. Kızılay çok büyük bir camia. Bu büyük camiaya hizmet etmemize fırsat verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönemde Yönetim Kurulu Üyelerimiz de çalışmalarımıza destek verdi. Onlarında çabasıyla güzel çalışmalar yaptık. İzmir’in en büyük 3 şubesinden biriyiz. Yaptığımız faaliyetlerle daima zirvede olacak ve daha çok insana yardım eli uzatmak için çalışacağız. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım yapmak bize mutluluk veriyor. Yardımları ile bu hizmetleri yapmamızı sağlayan yardımseverlerimize de çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki üç yıl daha hizmetlere devam edeceğiz. Yeni projelerimiz kapıda. Önümüzdeki dönemde de bizi izlemeye devam edin” dedi.

Olağan Genel Kuruldan güven oyu alan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı: Tekin Akkoyun, Yönetim Kurulu Üyeleri: Ender Kızılkanat, Ramazan Solmaz, Cemil Dirim, Osman Karakoç, Yusuf Telek, Hüdai Emer.