GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Ocak 2020 Cumartesi 16:41

Kızılay'dan İzmirlilere Elazığ çağrısı: Göztepe-Beşiktaş maçı öncesi atkı alın!

Türk Kızılayı İzmir Şubesi Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, Göztepe- Beşiktaş maçı öncesinde Elazığ depremi sonrasında zor durumda kalan vatandaşları ilgilendiren bir mesaj yayınladı.

EGEDESONSÖZ- İzmirlilere seslenen Başkan Baykalmış bir atkı bir oyuncak projesine ilişkin bilgi verdi ve müsabaka günü stat çevresindeki stantlardan bağış yapılması yönünde çağrıda bulundu.

İşte o mesaj:

Türk Kızılay İzmir Şubesi olarak 1911 yılından itibaren 109 yıldır yardım faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Gerek savaş zamanlarından gerekse afet alanlarında liderliğimizle dünya çapında milyonlarca insana ulaşmış olmaktan gurur duyuyoruz.

Zaman içerisinde ihtiyaçların değişkenlik göstermesi ile Kızılay olarak bizlerinde faaliyetleri çağa göre değişmiş bulunmaktadır. Çeşitli ve birçok insana ulaşan projelerimizle faaliyetlerimizi yürütüyoruz.

Göztepe Spor Kulübü ile üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bir atkı bir oyuncak projemiz yakın zamanda Göztepe-Galatasaray maçında gerçekleştirerek çok sayıda şehirde insanımıza ve çocuklarımıza ulaştık.

Bu kapsamda ülkemizde yaşanan Elazığ depreminin kötü şartları getirisi ile karşılaştığımız bu zor günlerde bir atkı bir oyuncak projemizi Göztepe - Beşiktaş maçında tekrar etmek istiyoruz.

Kış aylarının soğuğunda evlerini kaydederek çadırda ya da toplu alanda yaşamlarını devam ettiren her Elazığlı vatandaşa sıcak bir an yaşatabilmek adına sizlere çağrıda bulunuyoruz.

26 Ocak 2020 tarihinde saat 16:00’da Göztepe Gürsel Aksel stadyumunda yapılacak olan müsabakaya hangi kulübün taraftarı olursanız olun sportmenlik ve centilmenlik kapsamında stat etrafında kurulan Kızılay stantlarından atkı bere ve kışlık malzemelerin bağışları için bağış yapmaya davet ediyoruz.

Türk Kızılay İzmir Şubesi olarak sizleri bekliyor olacağız. Saygılarımla.

Başkan Kerem Fahri Baykalmış