GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
13 Şubat 2016 Cumartesi 15:43

Kızılay Bornova Yönetimi güven tazeledi

Bornova Kızılay Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Fahrettin Dokak yönetimi ile güven tazeledi.

EGEDESONSÖZ - Türk Kızılayı Bornova Şubesi Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştirdi. Şubenin mevcut yönetiminin tek liste olarak gittiği sandıkta aynı yönetim ile devam kararı çıktı.

Seçimin ardından şube yönetimi yeni dönem için ilk toplantıyı gerçekleştirdi. Mevcut Şube Başkanı Fahrettin Dokak’ın güven tazelediği seçimde yeni dönem ile ilgili, “Bilhassa Şubemizin 2015 yılında başarılı çalışmaları ile gündeme gelmesini sağlayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şubemiz ile Bornova Belediyesi arasında akdedilen işbirliği protokolü sayesinde, hayırsever vatandaşlarımızca, Şubemiz aracılığı ile Bornova Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Dost Market’e ayni ve nakdi bağışlarını yapmakta ve Şubemize duyulan güven sayesinde de her geçen gün bağışçı sayısı artmaktadır. Yönetimimize duyulan bu güven sayesinde bundan sonraki günlerde de çalışmalarımız artarak devam edecek hayata geçireceğimiz yeni projeler ile de faaliyetlerimizi halkımıza ulaştırmak suretiyle gerek bağışçı ve gerekse daha çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaşacağız, bu konuda duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın destek veyardımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kızılay Bornova Yönetim Kurulu: Fahrettin Dokak, Hüseyin Hamamcılar, Erdoğan Çiçek, Meral Poyraz, Bülent Değirmenci, Mehmet Atiş, Haydar Özkan, Pelin Özpağaç 

Bornova Kızılay Şubesi’nin 2015 yılı faaliyet raporunda nakdi ve ayni yardım geliri olarak 316 bin TL üye aidatı, faiz ve diğer gelirler olarak 16 bin TL. olmak üzere toplamda 332 bin TL. yer aldı. İftar yemekleri, giyecek ve gıda yardımlarını kapsayan muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine toplam 246 bin TL tutarında ayni yardım yapıldı.  Bornova Şube ile Bornova Belediyesi arasında ortak yürütülen işbirliği protokolü çerçevesinde Bornova Belediyesi’nde görevlendirilen uzmanlar aracılığı ile fiilen araştırma ve inceleme sonucu muhtaç ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere de Dost Market vasıtası ile ayni yardım hizmetinde bulunuldu.

Ayrıca, kişi ve kuruluşlardan bedelsiz olarak bağış yapılan giysi, ayakkabı ve gıda maddeleri ile Ramazan ayında bağışlanan erzak paketleri de Dost Markete teslim edilerek muhtaç ve  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlandı.