GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Ocak 2017 Cumartesi 13:33

KİTVAK için anlamlı buluşma: Gelirler ‘şifa’ olacak!

İTO GVO ‘yeni yıl’ buluşmasından elde edilen gelirler onkoloji hastası çocuklar ve aileleri yararına faaliyet gösteren vakfa bağışlanacak.

İTO GVO anlamlı bir buluşmaya imza attı. İTÜ İzmir Okulları kampüsünde gerçekleşen yılbaşı panayırında renkli stantlarda veliler tarafından hazırlanan pasta, börek ve içecekler satışa sunuldu. Etkinlik kapsamında ilkokul 2-3 ve 4 sınıf öğrencileri yılbaşı kostümleriyle müzik ve dans gösterisi sundu. Yeni yıl şarkıları da okuyan öğrenciler büyük alkış aldı. Öte yandan İTÜ GVO Spor Kompleksi'nde eğlenceli spor aktiviteleri düzenlendi.



Panayırın amacı ise ayrı bir önem taşıyor. Anlamlı buluşma kapsamında elde edilen gelir onkoloji hastası çocuklar ve aileleri yararına faaliyet gösteren KİTVAK'a (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) bağışlanacak.

Teşekkür plaketi
KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul,  İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları Kurucu Temsilcisi / Genel Müdürü Esra Sandalcı Adam ve Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Aydın'a vakıflarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.  Konuşmasında milletimizin en temel değerleri olan dayanışma ve yardımlaşmayı hep birlikte yaşamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini anlatan Adam, "Öğrencilerimiz bizim en büyük destekçilerimizden. Onlara yaşam becerilerini kazandırmaya çalışırken onların aynı zamanda sağduyulu, yardımsever bireyler olmalarını çok önemsiyoruz. Bugün başta öğrencilerimiz olmak üzere herkes el ele örnek bir dayanışma örneği sergiledi. Bu dayanışma örneği sonunda elde ettiğimiz tüm gelirleri KİTVAK Vakfı'na bağışlayacağız. Küçücük gözlerde bir ışık, minicik yüreklerde bir umut olacağız. Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan öncelikle okul aile birliğimize, annelerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize destek veren tüm İzmirlilere teşekkür ediyorum. 2017 yılının ülkemize barış, birlik, beraberlik aydınlık günler getirmesini diliyorum" diye konuştu.