GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
7 Aralık 2017 Perşembe 12:30

Kış aylarında işinize yarayacak 5 sıcacık kıyafet

Havalar iyice soğudu. Vücudunuzdaki 3 bölgeyi koruyarak hastalıklara karşı dirençli hale gelebilirsiniz. İster evde ister dışarıda sıcak kalmanızı sağlayacak, kış akşamlarında sizi sıcacık tutacak olmazsa olmazları listeledik.

Polar
“Katlayınca minicik olur, giyince sıcacık tutar?” bilmecesini sorsak binlerce kişi tek bir ağızdan söyler: Polar, polar, polar! Özellikle cildinizin nefes almasını sağlayacak kaliteli bir polara sahipseniz keyfinize diyecek yok demektir. Hem sıcacık hem de yumuşacıksınız.

Atkı veya Şal
İster örgüsü ister dokuması… Havanıza tarzınıza göre hem stilinizi tamamlar hem de rüzgâr esti mi boynunuzda, başınızda, omzunuzda korur sizi! Siz siz olun daha havalı görünmek uğruna bu soğuk havalarda atkınızı veya şalınızı almadan sokağa çıkmayın. Çünkü uzmanlar özellikle göğüs bölgesinin üşütülmemesi gerektiği konusunda uyarıyor.

Patik
Renk renk iplerden ne güzel patikler örerdi ninelerimiz. Bizler torunlarımıza örebilecek miyiz bilmiyoruz ama hazır örenlerimiz varken bu güzellikleri giymeden kış geçmez. Özellikle yünün sağlıklı bir malzeme olduğunu hatırladığımızda el emeği göz nuru patikler şimdi daha bir değerli.

Atlet
Anneniz gibi görünmek istemeyiz ama kışın sıcak olmak için atlet giymek şart. Bedeninizi hafifçe saran pamuklu bir atlet vücut ısınızı korumanıza yardımcı olur. Bizler de birer Avrupa ülkesi vatandaşı değil de Akdeniz ülkesi vatandaşı olduğumuz gerçeğini kabul etmeli ve o atleti içimize geçirmeliyiz. Sıcak bir karın bölgesinden daha güzel bir şey olamaz çünkü.

Termal İçlik ve çoraplar
Yıllar yılı dalga geçtiğimiz içliğe sonunda hepimiz teslim olduk. Sonbaharın başları içlik için erken olabilir ama kış aylarında, özellikle akşamları dışarıda programınız varsa termal içlik hayat kurtarıcı olabilir. Son kışların ne kadar sert geçtiğini de düşünürsek içlik şart!