GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Eylül 2021 Çarşamba 09:02

Kınık'ta Kurtuluş Festivali coşkuyla kutlandı

Kınık Belediyesi Kınık'ın kurtuluşunun 99.yılı sebebiyle bir kutlama düzenledi. Kutlamalar kapsamında sahneye çıkan Burcu Güneş, coşku dolu bir akşam yaşattı.

Kınık Belediyesi, 13 Eylül Kınık’ın kurtuluşunun 99. yıl dönümü ve 5'inci Hasat Festivali etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenledi. Festivalin kapanışında programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olan Kınıklı Sanatçı Fırat Tanır, Kınıklılara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını getirdi. Tanır'ın ardından sahneye Burcu Güneş çıktı. Hayranlarıyla bir araya gelen Güneş, sevilen şarkıları ile coşku dolu bir akşam yaşattı.

Kınık halkının yoğun katılım gösterdiği Konsere, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli , AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rafet Uslu, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık AK Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Bergama AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP Kınık İlçe Başkanı Adem Dayan, Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, Belediye Meclis Üyeleri, yöneticiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları da katılım sağladı.