GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Nisan 2020 Cuma 10:20

Kınık’ta 100.yıl gururu

İzmir'in Kınık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamaları coşkuyla kutlandı. Kutlamalara ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici de katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında Kınık’ta da kutlamalar gerçekleştirildi. Kınık Belediyesi tarafından tertiplenen kutlamalara vatandaşlar balkonlardan katıldı.

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’nin de katıldığı kutlamalarda Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Emniyet ve Jandarma personelleriyle beraber belediye binası önünden kortej yürüyüşüne başladı. Kınık Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Bölük Komutanlığı ve Orman İşletme Şefliklerine ait sirenli araçlar da siren çalarak katıldığı yürüyüşe katıldı.

Osmaniye Mahallesi Toplu Konutlar sitesinde Hüsnü Şenlendirici vatandaşlara klarneti ile Türkiyem marşını seslendirdi. İki saat süren yürüyüşüne Kınıklılar büyük ilgi gösterdi. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada 'Kortej yürüyüşünde emeği geçen başta Kınık Kaymakamımız Erol Türkmen'e, yürüyüşümüze katılan Emniyet, Jandarma, Tedaş ve orman araçları ile belediye ekiplerine ve yürüyüşümüze onur konuğu olarak katılan Hüsnü Şenlendirici kardeşimize teşekkür ediyorum' dedi.