GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2016 Perşembe 16:11

Kınık maden şehitlerini hayır yemeği ile andı

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında 14 kişi ile en fazla kayıp yaşanılan mahalle olan Kınık Köseler mahallesinde şehitlerin yakınları tarafından yemek hayırı düzenlendi.

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında 14 kişi ile en fazla kayıp yaşanılan mahalle olan Kınık Köseler mahallesinde maden şehitlerinin yakınları tarafından yemek hayırı düzenlendi.


Hayıra Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Gezer, Kınık Cumhuriyet Savcıları Faruk Özalp, Mehmet Güler, Kınık Emniyet Müdürü Gökhan Emiroğlu, Kınık Milli Eğitim Müdürü  Aydın Yüzbaşıoğlu, Kınık Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik ile vatandaşlar katıldı.  Köseler camisinde öğle namazı öncesi okunan Mevlidi şerif ve kılınan öğle namazının ardından Maden Şehitleri için dua edildi.

Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer yaptığı konuşmada; "Maden şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi. Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ise, "Maden faciasında hayatlarını kaybeden başta Kınık'lı 49 kardeşimiz olmak üzere 301 kişiyi rahmetle anıyor, onları kaybetmenin acısını daha dün gibi içimizde taşıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin yakınlarına sabır versin" dedi. Hayır yemeği sonunda Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ve diğer protokol üyeleri Köseler'li çocuklara Uçurtma şapka ve balon dağıttı.

 Hayır yemeğine gelen konuklara güveç, pilav, cacık, kuru fasulye ve irmik helvası ikram edildi.