GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
4 Temmuz 2024 Perşembe 13:58

Kim der 51 yaşında! Dolunay Soysert göz kamaştırdı

Ekranlarda aktif olarak boy gösteren Dolunay Soysert, sosyal medya hesabını da bir hayli severek kullanan isimlerden. Ünlü isim son olarak tatil karelerini paylaştı. Soysert'e dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Birçok dizide boy gösteren Dolunay Soysert, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla da gündem oluyor. Ünlü isim son olarak yayınladığı tatil pozlarıyla adından söz ettirdi.

"MUTLU OLUYORSA YAPSINLAR"

Geçtiğimiz aylarda estetik ve botoksa bakış açısı sorulan Dolunay Soysert, "Herkes istediğini yapsın. İnsanlar aynaya baktığında neyi güzel görmek istiyorlarsa yapabilirler. Oyuncu olarak öyle mutlu oluyorsa yapsınlar" demişti.

"BEN DE YAPTIRIYORUM"

51 yaşındaki oyuncu, "Herkes bu konuda fazla yorum yapıyor, kimseye düşmez. Ben de tatlı tatlı ve küçük küçük ihtiyacım duyduğumda yaptırıyorum" ifadelerini kullandı.

PEŞ PEŞE YAYINLADI

Instagram hesabında 641 bin takipçisi olan Soysert, tatil pozlarını 'Kaydıralım bakalım nasılmış Haziranımız?' notuyla peş peşe yayınladı. 

Son olarak Gazi Koşusu'nda tercih ettiği kombiniyle gündem olan ünlü güzele sevenlerinden 35 binden fazla beğeni ve , 'Hiç yaşlanmıyor', 'Yaş aldıkça güzelleşiyor', 'Her hali güzel', 'Bebek' gibi yorumlar geldi.