GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Haziran 2021 Cumartesi 10:14

Kılıçdaroğlu ‘selamı sabah kesin’ demişti… AK Partili Dağ, esnaf ziyaretinden yanıt verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Hal esnafı ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaf için yaptığı ‘onlarla selamı sabahı kesin’ açıklamasına değinen Dağ, “Biz milletimizle gönül bağı kurduk. İşte İzmir-Buca’da haldeyim. Esnafımız bırakın selamı sabahı kesmeyi, bizimle kucaklaşıyor. Biz burada olduğumuz için büyük bir memnuniyet duyuyor” dedi.

EGEDESONSÖZ-  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Hali’ni ziyaret ederek esnaf ile bir araya geldi.

AK Partili Dağ ilk olarak esnaflarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Ziyarette bir açıklama yapan Dağ, “Pandemi döneminde aslında durdurak vermeyen sektörlerinden birisi gıda sektörü, Halci esnafımızda diğer zamanlarda olduğu gibi ciddi bir çalışma içinde oldular ve evlerinde bulunan vatandaşlarımızın bir saat bile hatta bir saniye bile gıda sıkıntısı yaşanmaması için ciddi anlamda katkı sağladılar. Bunun için biz özellikle pandemi döneminde bu alanda çalışan her bir insanımıza vatandaşımıza şükranlarımızı arz ediyoruz” diye konuştu.

Halde hareketliliğin ve yoğun alış verişin görüldüğünü belirten Dağ, “Gerçekten güzel bir hareketlilik var, bu hareketlilik bizi de memnun ediyor. Bu hareketlilik olduğu sürece, ekonomimizin çarkı döndüğü anlamına gelir” dedi.

MİLLETİMİZLE GÖNÜL BAĞI KURMUŞUZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı bir videoda esnafa bir duyuruda bulunarak AK Partililere istinaden ‘onlarla selamı sabahı kesin’ demişti. Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt veren Dağ,  “Biz milletimize gönül bağı kurduk. İşte İzmir’de Buca’da halde esnafımız, bırakın selamı sabahı kesmeyi, bizimle kucaklaşıyor. Biz burada olduğumuz için büyük bir memnuniyet duyuyor. Biz hepsine müteşekkiriz. Biz 20 yıldır milletimize gönül bağı kurmuşuz, milletimize gönülden gönüle konuşan bir siyasi partiyiz, sadece seçim dönemi değil, seçim dönemi dışında da milletimize her zaman hal hatır soran, onların dertlerini dinleyen ve dertlerine çözüm üreten bir siyasi hareketiz. Bu anlamda da 20 yıllık ve girdiğimiz 15 seçimin başarısını merak edenler buradaki yapılan faaliyetlere şöyle bir bakmalarında fayda olur. Biz selamlaşmaya, selamla milletimiz ile bir arada olmaya ve milletimize kalpten kalbe konuşmaya devam edeceğiz. Bizim bu muhabbetimizi anlamayanlar sürekli tehdit ile parmak sallayarak milletimizle aramıza mesafe koymaya gayret edebilirler bunu bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar” dedi.