GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Eylül 2017 Çarşamba 13:46

Kılıçdaroğlu'nun 'Üzüm Mitingi' programı belli oldu: İzmir'de sürpriz mesai!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Üzüm Çalıştayı ve Mitingi’ programı çerçevesinde yarın Manisa’nın Alaşehir ilçesine geliyor. Kılıçdaroğlu’nun miting programı ise belli oldu. Kılıçdaroğlu, ayrıca vekil Özcan Purçu'nun oğlunun İzmir'deki sünnet düğününe de katılacak.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın ‘Üzüm Çalıştayı ve Mitingi’ne katılmak için Alaşehir’e geliyor.

Kılıçdaroğlu’nun Alaşehir’deki programı ise belli oldu. Kılıçdaroğlu, sabah 10,15’te Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapacak. Saat 11.40’ta ise İzmir’den Alaşehir’e hareket edecek.

İlk olarak Alaşehir’deki üzüm işletmesini ziyaret edecek olan Başkan Kılıçdaroğlu, saat 14.30’da Meslek Yüksek Okulu’ndaki Konferans Salonu’nunda düzenlenecek olan Üzüm Çalıştayı’na katılacak.

Çalıştay ardından saat 17.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Üzüm Mitingi yapılacak. Kılıçdaroğlu’nun mitingin ardından İzmir’e gelerek Milletvekili Özcan Purçu’nun oğlunun sünnet düğününe katılacak ve saat 21.40’ta hava yoluyla Ankara’ya dönecek.