GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mart 2021 Perşembe 11:34

Kılıçdaroğlu'nun Ege programı başladı: İlk durak Uşak! (Saat saat İzmir programı)

Türkiye’de birçok ilde ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ege Bölgesi'ndeki ilk durağı Uşak oldu. Kılıçdaroğlu Uşak'ın ardından sırayla Manisa ve İzmir'de programlara katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi programı başladı. Kılıçdaroğlu, Uşak'ın Sivaslı ilçe belediyesini ziyaret etti, esnaf ve çiftçilerle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte ilk olarak Sivaslı ilçesinde Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Şafak'tan, çalışmalar halkında bilgi alan Kemal Kılıçdaroğlu'na yöresel ürünlerden oluşan hediye takdim edildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlarla sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Beraber düzelteceğiz, dürüst ve namuslu insanlar bu memleketi kurtaracak. Bize güvenin, vallahi de billahi de düzelteceğim. Her evde güzellik olacak. Önce Allah'a sonra bize güvenin." dedi.

Kılıçdaroğlu, ardından Muharremşah köyünde besici ve çiftçilerle bir araya geldi.

CHP Genel Başkan yardımcıları Gülizar Biçer Karaca, Veli Ağbaba, Ali Öztunç ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği Kemal Kılıçdaroğlu, kent merkezindeki İsmetpaşa Caddesi'nde esnafın sorunlarını dinledi.

MANİSA'YA GEÇECEK
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün akşam saatlerinde Manisa'ya gelecek ve aynı gün Saruhan Otel’de konaklayacak. 12 Mart Cuma (Yarın) saat 11.00’de Saruhan Otel’de merkez ve İstanbul hattı üzerindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, saat 14.00’de partili Turgutlu Belediyesi’ni ziyaret edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu daha sonra saat 15.00’de Ahmetli İlçesi’nde parti lokalinin açılışını gerçekleştirerek esnaf ziyaretinde bulunacak. Saat 16.15’te Salihli Ziraat Odası’nda Ankara hattı üzerindeki mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, saat 18.00’de CHP Salihli İlçe Teşkilatı’nın yeni binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra Manisa’dan ayrılarak İzmir'e geçecek.

İZMİR PROGRAMI
Kılıçdaroğlu, 13 Mart Cumartesi günü ilk olarak sabah kahvaltısını hal esnafı ile yapacak. Kılıçdaroğlu kahvaltı sonrasında saat 9:30-10:30 arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Örnekköy Kentsel Dönüşüm Üçüncü Etabı'nın temel atma törenine katılacak.

Tören sonrası Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Çalıştayı'na katılacak. 

Çalıştay'ın ardından özel yurt işletmecileri ile zirve yapacak olan Kılıçdaroğlu'nun İzmir Tabip Odası'nı ve Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret edeceği aktarıldı. (AA, Haber Merkezi)