GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ekim 2016 Cumartesi 13:09

Kılıçdaroğlu'na dışarıda protesto törende forma!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka’da açılış programı öncesi alana gelen bir grup Karşıyaka taraftarı pankart açtı ve polisle kısa süreli gerginlik yaşandı. Törende ise CHP Lideri'ne KSK Başkanı Altuğ ve Taraftarlar Derneği'nden forma hediyesi geldi.

EGEDESONSÖZ – İzmir’deki stat tartışmaları tam gaz devam ederken, kriz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka programına da yansıdı.

Kılıçdaroğlu’na kente gelişi öncesi bir mektupla seslenen bir grup Karşıyaka taraftarı bu kez tören öncesi pankartlı protestoya imza attı.

Açılış öncesi sloganlarla tören alanına yürüyen grup, ‘Karşıyaka stadını istiyor’ pankartı ve ‘Stadı istemeyeni biz de istemiyoruz’ dövizleri açtı. Törenin yapacağı tesisin önünde güvenlik güçleri grubunun önünü kesti. Bu sırada kısa süreli gerginlik yaşanırken, Emniyet pankartı alana sokmadı. Karşıyakalılar slogan atarak protestoya devam etti.



DIŞARIDA PROTESTO İÇERİDE FORMA! 
Bir grup Karşıyaka taraftarı tören öncesinde stat krizi üzerinden Kılıçdaroğlu’nu protesto ederken, tören sonrası forma hediyesi geldi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ ve Karşıyaka Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmacı CHP Genel Başkanı’na forma hediye etti.