GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Ağustos 2016 Perşembe 23:54

Kılıçdaroğlu: Keşke o acıyı benim ailem yaşasaydı

Artvin'deki programının ardından Ankara dönen Kılıçdaroğlu, konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin konuştu. Saldırıda bir askerin şehit olduğunu hatırlatan CHP Lideri, "Keşke o şehit olmasaydı da aynı acıyı benim ailem yaşasaydı" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Şavşat ilçesindeki programın ardından askeri helikopter ile akşam saatlerinde Erzurum Havalimanı'na geldi. Ardından Ankara'ya dönen Kılıçdaroğlu Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"KEŞKE O ACIYI BENİM AİLEM YAŞASAYDI"
"Bizim bir görevimiz var; teröre karşı durmak vatandaşı korumak, vatandaşın haklarını savunmak... Terör kimden, nereden gelirse gelsin mücadele deceğiz" diyen Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: "Bu terör bizi asla yıldıramaz. Yarın şehidimizin cenazesine katıalcağız. Son derece üzgünüm. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Bir canımız var o canımızı vatana vermeye hazırırız. Mehmetçiğimiz verdi, şehit oldu. Keşke o şehit olmasaydı da aynı acıyı ben yaşasaydım, benim ailem yaşasaydı. Bu acıdan son derece üzgünüm. Bİr şehidin olması beni son derece üzüyor."