GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Aralık 2016 Cumartesi 12:27

Kılıçdaroğlu ile 6 saat: İzmir'e övgü, 'Adana' cevabı, gençlere mesaj!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Sahilevleri Kıyı Düzenlemesi açılışında, "Türkiye İzmir'in sayesinde nefes alıyor" dedi. CHP Lideri Buca'daki açılışta ise Adana mitingi üzerinden gelen eleştirilere cevap verdi. Kılıçdaroğlu Tarık Akan Gençlik Merkezi'nde ise gençlere seslendi: Sorgulayın!

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve 2 gün süren Yerel Yönetimler Toplantısı’ndan bir ay sonra yeniden kente geldi.

- FOTO GALERİ: KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR'DE 6 SAATLİK AÇILIŞ MARATONU... 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu son ziyaretinde Cumhuriyet Gazetesi’ne yapılan operasyon ve HDP Eş Genel Başkanlarının tutuklanması nedeniyle iptal ederek Ankara’ya geçtiği iki tesisin resmi açılışlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin Sahilevleri Kıyı Düzenleme çalışmalarının hizmete alınma törenine de katılacak.

CHP Genel Başkanı 6 saatlik program için saat 12.00 sularında İzmir’e geldi.



Kılıçdaroğlu’nu Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili karşıladı.

TÜRKİYE İZMİR SAYESİNDE... 
CHP Lideri'nin ilk durağı Narlıdere oldu. Kılıçdaroğlu burada ‘İzmir Deniz’ projesi çerçevesinde yürütülen Sahilevleri Kıyı Düzenleme çalışmalarının 1.6 kilometrelik ilk etabının açılış törenine katıldık. Kente ve kentin başkanlarına övgü dizen Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, "Türkiye İzmir'in sayesinde nefes alıyor" dedi. 

- SAHİLEVLERİNDE YENİ HAYAT, KILIÇDAROĞLU’NDAN ÇARPICI İZMİR MESAJI!... 

Kılıçdaroğlu buradan Buca’ya geçti ve Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sosyal Yaşam Kampüsü’nün açılışına katıldı. CHP Genel Başkanı partili belediye başkanlarının projelerinden ve İzmir’den övgüyle söz ederken, geçen hafta Adana mitinginde bazı tutuklu gazetecilerin isimlerini anmasına yönelik eleştirilere de cevap verdi.
 
- BUCA’DA ‘ADANA’ CEVABI: ÖZGÜRLÜK KAPILARINI AÇMAZSAM…

Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki son durağı yine Buca oldu. CHP Genel Başkanı İzmir programı çerçevesinde Kayım ayında yaptığı ziyarette yoğun ülke gündemi nedeniyle ertelenen Buca’daki Tarık Akan Gençlik Merkezi açılışını da gerçekleştirdi. Buca Belediyesi tarafından ilçeye kazandıran merkezin açılışında gençlere mesajlar veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayrıca bininci üye Adnan Doğukan’a da IPAD hediye etti. Kılıçdaroğlu açılışta yaptığı konuşmada “Madem Türkiye Cumhuriyeti size emanet edildi, Atatürk’ün gençliğe hitabesini haftada bir kez okuyun. Gencin görevi sadece kendi sorunlarını değil toplumun sorunlarını çözmektir. Dünyayı sorgulayın, her şeyi sorgulayın. Okuyun” dedi.



FİNALDE FUAR SÜRPRİZİ 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sosyal Yaşam Kampusü’nün açılış töreni için kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programında sürpriz bir değişiklik yaparak Fuar İzmir’i ziyaret etti. 8-10 Aralık tarihleri arasında hem 10. Travel Turkey hem de Ibatech İzmir fuarlarına evsahipliği yapan dev fuar kompleksinde vatandaşlarla buluşan CHP Genel Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte standları dolaştı. Kılıçdaroğlu’nu karşılarında gören fuar ziyaretçileri bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.