GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Haziran 2017 Perşembe 08:44

Kılıçdaroğlu: Çok sayıda Düzceli gelip...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara Güvenpark’tan İstanbul’a başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nde 15. gün...

Düzce Gökova’daki kamp yerinde basın toplantısında Kılıçdaroğlu, “İster çok sıcak olsun, isten çok soğuk, ister yağmurlu, isterse de sis olsun, biz kararlıyız, azimliyiz. Biz İstanbul’a adalet için yürüyeceğiz. Toplumun her kesimimden destek var. Anayasa referandumunda evet oyu kullanan pek çok vatandaş yürüyüşümüze destek veriyor. Yürekten teşekkür ediyoruz.

DÜZCE’DEKİ GÜBRE OLAYI

Olumsuz bir olay oldu. Çok sayıda Düzceli gelip özür diledi. Düzceliler bizim yüreğimizdedir” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun dünkü yürüyüşüne 10 bini aşkın kişi destek verdi. Yol güzergahında yamaca, “asla yalnız yürümeyeceksin” pankartı asılırken, adalet yürüyüşçüleri ellerinde ‘Adalet’ yazılı dövizlerle kilometrelerce yol kat etti.

Hava sıcaklığının 40 dereceyi gösterdiği anlarda, uzun mola verildi. Ressam Bedri Baykam, sanatçı Orhan Alkaya, Aydın Çevre ve Kültür Platformu temsilcileri ile Ordu, Samsun, Rize, Trabzon, Giresun, Edirne gibi illerden çok sayıda katılım oldu.

Bedri Baykam, yürüyüşün ayrıştırıcı değil birleştirici olduğunu söyleyerek, “Kılıçdaroğlu güzergahın her santimini yürüyor. Adalet için yara olmuş ayaklarını gördüm” dedi. (Hürriyet)