GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Ekim 2022 Pazartesi 14:17

Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu akşam tweet atacağım, televizyonlara ciddi bir açıklama yapacağım. O açıklamayı bütün vatandaşlarımın dinlemesini isterim. Bu konuda ne kadar samimi olduğumu Erdoğan da görecek" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Herkesin inancı, kimliği benim başımın üzerine. Kimin inançlı, kimin inançsız olduğunu yüce yaradan bilir. Yaşam tarzı üzerinden de hatalar, yanlışlar oldu. Başörtülü kızlar üniversiteye alınmadı. Bu konuda da pek çok sorun, sıkıntılar var. Bir tweet atacağım, açıklama yapacağım. O açıklamayı bütün vatandaşlarımın dinlemesini isterim. Bu akşam televizyonlara ciddi bir açıklama yapacağım. Toplumu kucaklaştıracağım. Bu konuda ne kadar samimi olduğumu Erdoğan da görecek. Yeni bir başlangıcı, kucaklaşmayı geniş kitlelere duyurmuş olacağım. Samimiyet turnusolu olacak" dedi.