GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Haziran 2020 Perşembe 19:18

Kııçdaroğlu'ndan talimat: Kısır siyasetten kaçının!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, video konferans yoluyla yaptı il başkanları toplantısında "Önemli bir konu olmadığı sürece bu kısır tartışmalara girmeyeceğiz. Tam aksine var olan sorunların nasıl çözüleceğini nasıl çözülmesi gerektiğini anlatacağız halka. Yani iktidar olmak istiyorsak halka umut vermeliyiz" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in de bulunduğu il başkanları toplantısında örgüte seslendi.

Video konferans yoluyula yapılan toplantıda örgütlere talimat veren Kılıçdaroğlu, "Önemli bir konu olmadığı sürece bu kısır tartışmalara girmeyeceğiz. Tam aksine var olan sorunların nasıl çözüleceğini nasıl çözülmesi gerektiğini anlatacağız halka. Yani iktidar olmak istiyorsak halka umut vermeliyiz. Halk belediyeler üzerinden CHP’nin Türkiye’nin bütün kalıcı sorunlarını çözebileceğini görmeye başladı. Bizim, il başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın, milletvekillerimizin sorunlara kilitlenme ve sorunları çözme gibi bir görevi var. İlk seçimlerde bu görev bize verilecek. Millet ittifakı ile beraber Türkiye’nin demokratikleşmesi, var olan sorunların çözülmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bu konuda kendinize güvenmeniz lazım” dedi.