GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Temmuz 2023 Pazartesi 15:07

Kezzaplı saldırgan çarşaf giyen erkek çıktı

Konya’da ayakkabı satışı yapan Selahaddin Ökçesiz’e kezzaplı saldırıyı Mehmet Coşgun’un yaptığı tespit edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Coşgun’un saldırıdan önce bir tuvalette çarşaf giydiğini ve sonrasında da saldırıyı gerçekleştirdiğini tespit etti.

Konya’da ayakkabı satışı yapan Selahaddin Ökçesiz'e geçen hafta kezzaplı saldırıda bulunan çarşaflı kişinin Mehmet Coşgun olduğu tespit edildi.

Olay, 26 Haziran günü saat 09.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Eski Kunduracılar Sitesi'nde meydana geldi.

Selahaddin Ökçesiz, sabah dükkanını açtıktan sonra iş yerinin önünü süpürmeye başladı. Bu sırada yanına yaklaşan çarşaflı kişi, elindeki plastik kabın içinde bulunan kimyasal maddeyi yüzü ve vücuduna fırlatıp kaçtı.

VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU
Çevredeki esnafın yardımıyla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ökçesiz'in yüzü ve vücudunun göğüs bölümünde yanıklar oluştu.

Ökçesiz'in yanık ünitesindeki tedavisi sürerken, polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRI ANI KAMERADA
Selahaddin Ökçesiz'e saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Coşgun’un iş yerinin önünün süpüren Ökçesiz’in yanına gelip elindeki maddeyi atarak geri dönüp uzaklaştığı görüldü.

BİN 650 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENDİ
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, toplam 242 kameradan bin 650 saatlik görüntü izledi.

Coşgun'un olaydan hemen önce saldırıyı gerçekleştireceği alana gelerek çevrede keşif yaptığı tespit edildi.

Gözüne kestirdiği bir umumi tuvalete sırt çantasıyla girdiği, ardından çarşaf giyerek kadın kılığında elinde bir kapla tuvaletten çıktığı, ardından saldırıyı gerçekleştirdiği görüldü.

Çevredekilerin arkasından gelmesine rağmen kaçan Coşgun, tekrar tuvalete giderek üzerini değiştirdi.

Sonrasında toplu taşıma aracına binerek bölgeden uzaklaştı.

Mehmet Coşgun ile arasında uzun zamandır alacak konusunda husumet olduğu öne sürüldü.(DHA)