GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Şubat 2022 Pazar 17:37

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu

Prof. Dr. Adnan Akyarlı'nın başkan seçildiği İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nda yer alan 15 asil ve 7 yedek üyenin isimleri netleşti.

EGEDESONSÖZ - İzmir Kent Konseyi'nin dün gerçekleştirilen genel kurulunda, dört adaylı seçimi kazanan Prof. Dr. Adnan Akyarlı'nın ekibi belli oldu. Yürütme Kurulu'nda çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri arasından 14 kişinin isimleri belirlendi.

Muhtarların temsilcisi olarak Zühal Arabacı, İzmir Kent Konseyi yürütme kuruluna seçilirken, Mehmet Arif Koçer de İzmir Noter Odası'nın temsil edecek. Valilik temsilcisi olarak Hatice Suna Bina görev yaparken, Belediye temsilcisi de Mehmet Anıl Kaçar oldu. Prof. Dr. Yüksel Gürüz, Üniversite temsilcisi olarak yürütme kurulunda yerini aldı. Diğer isimler ve temsil ettikleri kurumlar şöyle:

Firdes Kutluk (Sendikalar), Dr. Nuri Seha Yüksel, Mustafa Düzyol, Nusret Doğan Albayrak (Meslek odaları)., Fikret Ekici, Ferdi Erten, Taylan Özgür Üstün, Kemal Dağtekin ve Burak Yılmaz (Sivil Toplum Kuruluşları)

Yedeklerde ise STK temsilcileri Emine Ata, Lütfiye Kader, Emine Gümüş, Mustafa Yıldız, Mehmet Aker ile meslek odaları temsilcileri Gülefer Mete ile Metin Cingöz yer aldı.