GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Ocak 2018 Cumartesi 10:01

Kemalpaşa’nın prestij projesi tam gaz: 'Binali Yıldırım Gölpark' için geri sayım

Kemalpaşa Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yaptığı Binali Yıldırım Gölpark Projesi 2018’de tamamlanacak. 

EGEDESONSÖZ- Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın ismini taşıyan Gölpark Projesi tam gaz devam ediyor. Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yapmını sürdürdüğü proje 2018 yılı içinde tamamlanacak. 

Kemalpaşa-Torbalı Yolu üzerinde bulunan 650 bin metrekarelik dev rekreasyon alanında doğal göl ile birlikte yeşil alanlar, 3,9 kilometrelik yürüyüş yolu, amfi tiyatro, iskeleler, çocuk oyun alanları, mescit, balık restoran ve 7 adet büfe yer alacak. 

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Sayın başbakanımızın adını verdiğimiz bu güzel alan tamamen belediyemizin olanaklarıyla yapılıyor. İlçemize sadece iki kilometre uzaklıkta doğal cennette herkes güzel vakit geçirecek. Cazibe merkezi olacak bu bölgede yine herkese hitap eden aktiviteler gerçekleştirilecek. İstanbul-İzmir Otoyolu’ndan da ulaşımın çok rahat olduğu bölgede farklı projelerimiz de yer alıyor. Biz tüm hızımızla 2018 yılı içinde bu çalışmaları tamamlayacağız. Sayın başbakanımız ve Kemalpaşamızın da adına yakışır bir iş yapmış olacağız” dedi.