GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2018 Pazartesi 14:07

Kemalpaşa'da zabıtalar günü kutlaması

Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın 192’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla, zabıta personeli ile kahvaltıda bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Zabıta Haftası’nı kutladı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelleri ile bir araya geldi.  Başkan Uğurlu, zabıtanın yaklaşık 2 asırdır zorlu bir görev yürüttüğünü söyledi. zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutlayan Uğurlu, "Sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek bir beldenin rahatı için çalışıyorsunuz. Tebessüm eden bir yüzle görevinizi yapmanız belediyemizin güler yüzünü halkımıza yansıtıyor. Zabıta birimimizle ve diğer birimlerimizle birlikte yıllardır Kemalpaşalıların yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin mücadelesini veriyoruz. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bizlere ve ne mutlu sizlere. Zabıta Teşkilatımızın 192'inci kuruluş yıldönümünü vesilesiyle haftanızı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Kemalpaşa Belediye Zabıta Müdürü Mehmet Karacan ise, “Görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Arif Uğurlu'ya, teşkilatımızın 192'inci kuruluş yıldönümünde de bizleri unutmadığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kutlama programı, tebriklerin ardından toplu halde fotoğraf çektirilmesiyle son buldu.