GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Eylül 2022 Perşembe 13:25

Kaymakam töreni durdurdu, ortalık karıştı!

İzmir’in Ödemiş ilçesinde ilköğretim açılış haftasında düzenlenen programda, çocukların etkinlik yaptığı esnada, Kaymakam Fatih Aksoy’un talimatı ile müzik kesildi. Müziğin kesilmesi ile çocuklar şaşkınlık yaşarken aileler etkinlik bitiminde kaymakama tepki gösterdi.

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- İlköğretim haftası açılış programı dolayısıyla Ödemiş ilçesinde etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy ile Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de hazır bulundu.

Anafartalar İlkokulu’nda düzenlenen program esnasında yaşanan olay velileri isyan ettirdi. Uzun süredir etkinlik için folklor çalışmaları ve görsel çalışmalar hazırlayan öğrenciler hünerlerini sergiledikleri sırada Kaymakam Fatih Aksoy bir anda yayını kestirdi. Alanda maharetlerini sergileyen minikler şaşkına dönerken aileler duruma isyan etti.

“YAPTIĞINIZ TERBİYESİZLİK”
Etkinlik bitiminde Kaymakam Aksoy’un önünü kesen velilerin “çocuklarımızı alkışlamanız lazımdı. Çocuklarımız günlerdir hazırlanıyordu ve siz çocuklarımızı rencide ettiniz. Çocuklarımızın keyfini bozdunuz, yaptığınız terbiyesizlik” dedikleri duyuldu. Bu esnada bir çocuğun Kaymakam Aksoy’un karşısında ağladığı ve Aksoy’un çocuğu teselli etmeye çalıştığı görüldü.

Kaymakam Aksoy’un etkinliklerin uzaması ve öğrencilerin etkinlik esnasında senkronize olamaması sebebiyle müziği kapattırdığı öne sürüldü.

İŞTE O ANLAR: